Εδεσσα: Πέντε νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα

Εδεσσα: Πέντε νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα

Το όχημα στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέντε νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Έδεσσα, όπου επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα.

Το σοβαρό δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 17:50 το απόγευμα, στο 87ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Φλώρινας Θεσσαλονίκης, όταν, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους όλοι οι επιβαίνοντες στο ΙΧ.

Για την ανάσυρση των επιβαινόντων από το αυτοκίνητο χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής, ενώ ο οδηγός της νταλίκας μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Εδεσσας, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία του.

Αργά το βράδυ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των τεσσάρων από τους πέντε νεκρούς. Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για τέσσερις άντρες, ηλικίας 55, 50, 19 και 16 ετών, όλοι τους υπήκοοι Αλβανίας. Ο πέμπτος νεκρός, που επίσης επέβαινε στο ΙΧ, ήταν άντρας και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του.

Την προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Έδεσσας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή