Θάνατος 46χρονου στη Χαλκίδα: Ελεύθερος μετά την απολογία του ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς

Θάνατος 46χρονου στη Χαλκίδα: Ελεύθερος μετά την απολογία του ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς

Αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα.

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς στη Χαλκίδα, στην οποία εργαζόταν ο 46χρονος που έφυγε από τη ζωή με συμπτώματα θερμοπληξίας. 

Ο άνδρας είχε συλληφθεί νωρίτερα, ενώ η δικογραφία που σχηματίζεται στην Ασφάλεια σε βάρος του περιλαμβάνει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια. Μετά την απολογία του ο 54χρονος αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Ο άτυχος 46χρονος ο οποίος δούλευε τις μεσημεριανές ώρες, γυρνώντας στο σπίτι του στον Καράμπαμπα Χαλκίδας, ένιωσε πονοκέφαλο. Η κατάσταση χειροτέρεψε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Εγινε εισαγωγή με συμπτώματα θερμοπληξίας, όμως η κατάσταση του επιδεινώθηκε και ύστερα από εγκεφαλικά επεισόδια, κατέληξε. Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να φωτίσει η νεκροψία – νεκροτομή.

Αναλυτική η ανακοίνωση του νοσοκομείου Χαλκίδας:

«Την Πέμπτη 20/07/2023 προσεκομίσθει στις 16:55 μ.μ. στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χαλκίδας με ασθενοφόρο άνδρας 46 ετών (όχι διανομέας) άσφυγμος, άπνοος και με μυδρίαση άμφου. Θερμοκρασία σώματος 40 βαθμοί. Έγινε ανάνηψη, ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωση χωρίς αποτέλεσμα. Ώρα ισοηλεκτρικής γραμμής ηλεκτροκαρδιογραφήματος 17:30 μ.μ. Πιθανή αιτία θανάτου καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία».

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή