Κυκλοφοριακές ρυθμίσες στις λεωφόρους Αθηνών και Σχιστού

Κυκλοφοριακές ρυθμίσες στις λεωφόρους Αθηνών και Σχιστού

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις εναπομένουσες λωρίδες κυκλοφορίας

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν τις επόμενες μέρες στη λεωφόρο Αθηνών και στη λεωφόρο Σχιστού λόγω εργασιών επιθεώρησης της γέφυρας Α/Κ Λ. Σχιστού – Σκαραμαγκά.

Οπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμου Χαϊδαρίου, κατά τις ώρες 00.01΄έως 05.00΄ως εξής:

-Στη δεξιά λωρίδα της Λεωφ. Αθηνών στο ύψος της γέφυρας Α/Κ Λ. Σχιστού – Σκαραμαγκά (κάτω από τη γέφυρα) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στις 26 και 27-07-2023.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις εναπομένουσες λωρίδες κυκλοφορίας.

-Στη δεξιά λωρίδα της Λεωφ. Σχιστού στο ύψος της γέφυρας Α/Κ Λ. Σχιστού – Σκαραμαγκά (πάνω στη γέφυρα) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στις 28-07-2023.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις εναπομένουσες λωρίδες κυκλοφορίας.

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT