Μουσείο Ακρόπολης: Ημερίδα στη μνήμη της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Μουσείο Ακρόπολης: Ημερίδα στη μνήμη της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Για την συμβολή της στην προώθηση του αιτήματος για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα ήταν σημαντική, όπως και την προσφορά της από τη θέση του Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Μουσείου

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Γενικός Διευθυντής του Μουσείου Ακρόπολης αποχαιρετούν με θλίψη τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη και εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους οικείους της.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη με την πολυσχιδή κοινωνική δράση της, στο επίκεντρο της οποίας είχε θέσει τον άνθρωπο, αποτελεί φωτεινό παράδειγμα.

Ως Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO, Ιδρύτρια και Πρόεδρος του «Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη», του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» και του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» υπηρέτησε και προώθησε τις πανανθρώπινες αξίες της αλληλεγγύης και του πολιτισμού, αφήνει δε μια πολύτιμη παρακαταθήκη.

Η συμβολή της στην προώθηση του αιτήματος για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα ήταν σημαντική, όπως και η προσφορά της από τη θέση του Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Μουσείου Ακρόπολης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσείου Ακρόπολης αποφάσισε να διοργανώσει Ημερίδα στη μνήμη της για την προσφορά της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT