Το ιδιαίτερο δώρο του ΟΑΚΑ στον Αντρέα Μποτσέλι

Το ιδιαίτερο δώρο του ΟΑΚΑ στον Αντρέα Μποτσέλι

Η μινιατούρα του Σταδίου προσφέρθηκε στον φημισμένο τενόρο, ο οποίος σε ηλικία 12 ετών έχασε την όρασή του, ελάχιστα λεπτά πριν να βγει στη σκηνή

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οσοι βρέθηκαν στις 18 Ιουλίου, στο ΟΑΚΑ, θα έχουν χαραγμένη για πολλά χρόνια στη μνήμη τους την εκπληκτική συναυλία του Αντρέα Μποτσέλι. Αριστουργηματικές μελωδίες αλλά και στιγμές συγκίνησης. Ο Ιταλός τενόρος όμως είχε κι έναν ιδιαίτερο λόγο να είναι συγκινημένος. Πριν από την έναρξη της συναυλίας δέχτηκε ένα ιδιαίτερο δώρο, μία τρισδιάστατη μινιατούρα του ΟΑΚΑ, κάτι που τον εντυπωσίασε καθώς, όπως είπε ο ίδιος, πρώτη φορά έχει την αίσθηση του χώρου που θα τραγουδήσει.

 Το τρισδιάστατο μοντέλο του κορυφαίου Αθλητικού Σταδίου της Ελλάδος αποτελείτο από μία τρισδιάστατη εκτύπωση μετάλλου και πλαστικού και βρισκόταν σε ξύλινο κουτί. Στη βάση του κουτιού υπάρχει κείμενο με την ιστορία του χώρου και η περιγραφή του Σταδίου (στέγη Καλατράβα κλπ.) σε γραφή Braille, στα ιταλικά και τα αγγλικά.  Επίσης, διαθέτει και QRCode με ηχητική περιγραφή στα ιταλικά.

Η μινιατούρα του Σταδίου προσφέρθηκε στον φημισμένο τενόρο, ο οποίος σε ηλικία 12 ετών έχασε την όρασή του, ελάχιστα λεπτά πριν να βγει στη σκηνή. Εμφανώς συγκινημένος ο δημοφιλής καλλιτέχνης άγγιξε την τρισδιάστατη εκτύπωση και, αφού ευχαρίστησε για το δώρο, είπε ότι «χαίρομαι γιατί πρώτη φορά βλέπω τον χώρο που θα τραγουδήσω».

Στον λογαριασμό του Αντρέα Μποτσέλι, σε δημοφιλή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ανάμεσα στις άλλες φωτογραφίες από τη συναυλία της 18ης Ιουλίου υπάρχει και αυτή που ο τενόρος αγγίζει τη μινιατούρα και μοιάζει σα να χαϊδεύει την προσφορά του Ολυμπιακού Σταδίου στους τομείς του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Το ιδιαίτερο δώρο του ΟΑΚΑ στον Αντρέα Μποτσέλι-1
Το ιδιαίτερο δώρο του ΟΑΚΑ στον Αντρέα Μποτσέλι-2
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή