Θάνατος 78χρονου λουόμενου στην Κεφαλονιά

Θάνατος 78χρονου λουόμενου στην Κεφαλονιά

Ο 78χρονος αλλοδαπός έχασε τις αισθήσεις του ενώ κολυμπούσε

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Φισκάρδου για ύπαρξη 78χρονου λουόμενου, χωρίς τις αισθήσεις του, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας Καμάρι Κεφαλληνίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Συγκεκριμένα, κατά την αγκυροβολία σκάφους στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή, ο 78χρονος αλλοδαπός, επιβαίνων του ανωτέρω σκάφους, έχασε τις αισθήσεις του ενώ κολυμπούσε. Ανασύρθηκε από οικείους του στην ακτή, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο εν λόγω 78χρονος μεταφέρθηκε με Τ/Χ σκάφος στον Ορμο Αγίας Κυριακής Κεφαλληνίας, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Μαντζαβινάτειο» Ληξουρίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τον Λιμενικό Σταθμό Φισκάρδου του Λιμεναρχείου Κεφαλληνίας, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή