Ξυλοδαρμός στη Λάρισα: «Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο», λέει η αστυνομικός

Ξυλοδαρμός στη Λάρισα: «Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο», λέει η αστυνομικός

«Δε μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή», λέει η 43χρονη, μιλώντας για την επίθεση που δέχθηκε

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τον ξυλοδαρμό από τον 53χρονο σύζυγό της στη Λάρισα, μίλησε στην ΕΡΤ η 43χρονη αστυνομικός που νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο της πόλης.

Η 43χρονη αστυνομικός και μητέρα δύο μικρών παιδιών μίλησε για όσα βίωσε στα χέρια του συζύγου της τα ξημερώματα της Πέμπτης, περιγράφοντας την επίθεση που δέχτηκε: «Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς», ανέφερε.

Αφορμή για την άγρια κακοποίηση ήταν, σύμφωνα με το περιβάλλον της γυναίκας, η απόφαση να τερματίσει τη σχέση της με τον επιχειρηματία, τον οποίο, όπως εξήγησε, είχε μηνύσει στο παρελθόν για απειλές εναντίον της.

«Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δε μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ηταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου», δήλωσε η γυναίκα.

Μιλώντας νωρίτερα για το περιστατικό, ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, εκτίμησε πως «αν αργούσε πέντε λεπτά η Αμεση Δράση, έφτασε μετά από τηλέφωνο που δέχτηκε το κέντρο στη Λάρισα από περίοικους, θα την είχε σκοτώσει, με κλωτσιές και με μπουνιές στο πρόσωπο, στο κεφάλι, την έσερνε από τα μαλλιά, την χτύπαγε στην κοιλιακή χώρα, της έκανε ζημιά στο νεφρό, πήγαινε για να τη σκοτώσει».

«Δεν έχει σημασία αν είναι αστυνομικός, αν είναι πυροσβέστης, αν είναι πολίτης απλός, έχει να κάνει με τη συμπεριφορά κάποιων απέναντι στο γυναικείο φύλο που θεωρούν ότι η γυναίκα είναι κτήμα τους. Γιατί η συγκεκριμένη αξιωματικός της αστυνομίας, του είχε δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και κατόπιν του είπε πως είδε ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν και να χωρίσουν οριστικά», πρόσθεσε

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT