Τι αναφέρουν αστυνομικές πηγές για τον ξυλοδαρμό ηλικιωμένων στη Χαλκιδική

Τι αναφέρουν αστυνομικές πηγές για τον ξυλοδαρμό ηλικιωμένων στη Χαλκιδική

Το περιστατικό έλαβε χώρα τον Ιούνιο του 2022 και για την επίθεση είχαν συλληφθεί τότε τρία άτομα

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο προσκήνιο ήρθε και πάλι η καταγγελία ενός ηλικιωμένου ζευγαριού, ηλικίας 74 και 70 ετών, αντίστοιχα, για τον άγριο ξυλοδαρμό τους από υπεύθυνο παραλιακού καταστήματος.

Το περιστατικό, όπως σημειώνουν αστυνομικές πηγές, έλαβε χώρα πριν από ένα χρόνο, και πιο συγκεκριμένα, τον Ιούνιο του 2022. Για την επίθεση,όπως προσθέτουν, είχαν συλληφθεί, εντός των ορίων του αυτοφώρου, τρία άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η ηλικιωμένη είχε υποστηρίξει ότι ο υπάλληλος τους πλησίασε και άρχισε να τους βρίζει, εκτοξεύοντας απειλές όπως «θα σας πνίξω» και «θα σας πετάξω». Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, ο υπεύθυνος δεν σταμάτησε μόνο σε αυτό αλλά άρχισε να τους χτυπάει.

Μία λουόμενη που βρισκόταν στο σημείο ειδοποίησε τις Αρχές, ενώ ο 74χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους. Η βιαιότητα των χτυπημάτων ήταν τέτοια που χρειάστηκε να χειρουργηθεί στο γόνατο, ενώ ο γιατρός έμεινε έκπληκτος από τη βαρβαρότητα της επίθεσης, όπως ισχυρίστηκε η ηλικιωμένη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή