Νέα Φιλαδέλφεια: Η ΣΤΑ.ΣΥ είχε ενημερώσει την ΕΛ.ΑΣ για «πολυπληθή ομάδα» στον Ηλεκτρικό

Νέα Φιλαδέλφεια: Η ΣΤΑ.ΣΥ είχε ενημερώσει την ΕΛ.ΑΣ για «πολυπληθή ομάδα» στον Ηλεκτρικό

Ο σταθμάρχης ενημέρωσε τον ελεγκτή ασφάλειας της ΣΤΑ.ΣΥ και η πληροφορία διαβιβάστηκε άμεσα στον συντονιστή του σχεδίου «Αριάδνη» της ΕΛ.ΑΣ

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με φόντο τα αιματηρά επεισόδια με Κροάτες χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στον θανάσιμο τραυματισμό ενός φιλάθλου της ΑΕΚ, η ΣΤΑ.ΣΥ εξέδωσε ανακοίνωση για «πολυπληθή ομάδα» ατόμων που έγινε αμέσως αντιληπτή όταν εισήλθε στη Γραμμή 1. 

Σύμφωνα με την εταιρεία, ο σταθμάρχης στον σταθμό της Γραμμής 1 του Μετρό «Ειρήνη», ενημέρωσε τον συντονιστή δικτύου και τον ελεγκτή ασφάλειας της ΣΤΑ.ΣΥ.

Ακολούθως, η πληροφορία διαβιβάστηκε άμεσα στον συντονιστή του σχεδίου «Αριάδνη» της ΕΛ.ΑΣ. Τα άτομα αποβιβάστηκαν στον Περισσό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ:

Πολυπληθής ομάδα ατόμων εισήλθε στον σταθμό της Γραμμής 1 του Μετρό «Ειρήνη» και έγινε άμεσα αντιληπτή από τον σταθμάρχη.

Σύμφωνα με τις προβλεπόμενες υπηρεσιακές διαδικασίες, ο σταθμάρχης ενημέρωσε τον συντονιστή δικτύου και τον ελεγκτή ασφάλειας της ΣΤΑ.ΣΥ για την παρουσία των ατόμων στον σταθμό και την επιβίβασή τους σε συρμό με κατεύθυνση τον Πειραιά.

Η πληροφορία διαβιβάστηκε άμεσα στον συντονιστή του σχεδίου «Αριάδνη» της ΕΛ.ΑΣ. Τα άτομα αποβιβάστηκαν στον σταθμό «Περισσός».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή