Πυρκαγιές σε Φλώρινα και Ορεστιάδα

Πυρκαγιές σε Φλώρινα και Ορεστιάδα

Μάχη με τις φλόγες δίνουν το μεσημέρι της Τρίτης δυνάμεις της Πυροσβεστικής

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντιμέτωπες με τις φλόγες βρέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης δυνάμεις της Πυροσβεστικής για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών που ξέσπασαν σε Φλώρινα και Ορεστιάδα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το απόγευμα της Τρίτης, οριοθετήθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στη Σιταριά της Φλώρινας. Στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ενώ το έργο της κατάσβεσης συνδράμουν υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ. Νωρίτερα στην επιχείρηση συμμετείχε και ένα ελικόπτερο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 12:35, ενώ οι άνεμοι έντασης 4 έως 7 μποφόρ που έπνεαν στην περιοχή νωρίτερα, προκάλεσαν δυσχέρειες στην επιχείρηση κατάσβεσης.

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στην Ορεστιάδα

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με ενημέρωση από το Πυροσβεστικό Σώμα, οριθοθετήθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης σε χαμηλή βλάστηση στην Ορεστιάδα.

Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες, 6 οχήματα, ενώ επιχείρησαν και δύο αεροσκάφη. Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες των ΟΤΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή