Νέα Φιλαδέλφεια: Η κατάσταση των τραυματιών στον «Ερυθρό Σταυρό»

Νέα Φιλαδέλφεια: Η κατάσταση των τραυματιών στον «Ερυθρό Σταυρό»

Ανακοίνωση για την κατάσταση υγείας των τραυματιών εξέδωσε το νοσοκομείο

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακοίνωση για την κατάσταση υγείας των τραυματιών από τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, εξέδωσε το νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Η ενημέρωση αφορά τρεις Ελληνες ηλικίας 48, 47 και 26 ετών, έναν 37χρονο Κροάτη καθώς και τη μητέρα του νεκρού Μιχάλη Κατσουρή, η οποία χρειάστηκε να νοσηλευτεί αφού έμαθε για το θάνατο του γιου της.

Αναλυτικά, σύμφωνα με το νοσοκομείο, ο 48χρονος Ελληνας νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να δοθεί σήμερα το εξιτήριο. 

Παρόμοια είναι η εικόνα και για τον 47χρονο ο οποίος επίσης νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να δοθεί σήμερα εξιτήριο.

Αναφορικά με τον 26χρονο Ελληνα, ο «Ερυθρός Σταυρός» επισημαίνει πως νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, έχει κεφαλαλγία και επεισόδια εμέτων, ενώ συνεχίζεται η παρακολούθηση και η νοσηλεία του.

Σε σχέση με τον 37χρονο Κροάτη, σημειώνεται πως αφού ολοκλήρωσε τον απεικονιστικό και εργαστηριακό έλεγχο, έλαβε ιατρικό εξιτήριο στις 12:30, από το νοσοκομείο, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στη συνέχεια συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ.

Τέλος, η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή, ύστερα από τον πλήρη καρδιολογικό έλεγχο που ολοκλήρωσε χωρίς ευρήματα, έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο την Τετάρτη 9 Αυγούστου στις 19:00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή