Κεφαλονιά: Φωτιά στην Αγία Ειρήνη – Επιχειρούν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις

Κεφαλονιά: Φωτιά στην Αγία Ειρήνη – Επιχειρούν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή καίνε διάσπαρτες εστίες, ενώ ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής επιχειρούν ώστε να οριοθετήσουν τα μέτωπα. 

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε πύρινο συναγερμό βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής το νησί της Κεφαλονιάς, μετά τη φωτιά που ξέσπασε σε αγροτοδασική περιοχή στην Αγία Ειρήνη. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή καίνε διάσπαρτες μικρές εστίες, ενώ ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής επιχειρούν ώστε να οριοθετήσουν τα μέτωπα. 

Συγκεκριμένα, επιχειρούν 32 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 10 οχήματα, 5 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο ενώ μεταβαίνουν ακτοπλοϊκώς από την Κυλλήνη 26 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 10 οχήματα και αεροπορικώς από Άραξο, με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος με 6 πυροσβέστες. Ταυτόχρονα, παρέχεται συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή