Χανιά: Στη ΜΕΘ ο 45χρονος Ισπανός τουρίστας που ακρωτηριάστηκε στο φαράγγι της Σαμαριάς

Χανιά: Στη ΜΕΘ ο 45χρονος Ισπανός τουρίστας που ακρωτηριάστηκε στο φαράγγι της Σαμαριάς

Σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων, ο 45χρονος Ισπανός τουρίστας, του οποίου το πόδι ακρωτηριάστηκε μετά από κατάπτωση βράχου στο φαράγγι της Σαμαριάς.

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων, ο 45χρονος Ισπανός τουρίστας, του οποίου το πόδι ακρωτηριάστηκε μετά από κατάπτωση βράχου στο φαράγγι της Σαμαριάς, το πρωί της Κυριακής, έπειτα από ισχυρή σεισμική δόνηση.

Υπενθυμίζεται ότι στη χθεσινή επιχείρηση διάσωσής του συμμετείχαν πυροσβέστες από το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (ΠΥ) Ανώπολης και από την ΠΥ Βρυσών, καθώς και η ΕΜΑΚ ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή ελικοπτέρου για την παραλαβή του τραυματία.

Ταυτόχρονα, με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκου Καλογερή, το φαράγγι θα παραμείνει κλειστό και σήμερα τόσο υπό τον φόβο νέων κατολισθήσεων, όσο και για καθοριστούν τα μονοπάτια από βράχια και πέτρες που αποκολλήθηκε χθες.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή