Πάτρα: Σταθερή η κατάσταση του 4χρονου που τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από μπουρίνι σε παραλία

Πάτρα: Σταθερή η κατάσταση του 4χρονου που τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από μπουρίνι σε παραλία

Το αγόρι φέρει μέτριου βαθμού κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, δεν έχει διασωληνωθεί, ενώ υποβλήθηκε σε αξονική. Σύμφωνα με ενημέρωση από τον διευθυντή της ΜΕΘ, Ανδρέα Ηλιάδη «όσο περνούν οι ώρες η αισιοδοξία ενισχύεται για την κατάσταση της υγείας του».

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελεγχόμενη χαρακτηρίζεται η κατάσταση του 4χρονου αγοριού που τραυματίστηκε σοβαρά χτες το μεσημέρι σε παραλία της Φωκίδας, μετά τη συμπλήρωση του πρώτου 24ωρου νοσηλείας του στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου του Ρίου

Οπως αναφέρει η ΕΡΤ, το αγόρι φέρει μέτριου βαθμού κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, δεν έχει διασωληνωθεί, ενώ υποβλήθηκε σε αξονική. Σύμφωνα με ενημέρωση από τον διευθυντή της ΜΕΘ, Ανδρέα Ηλιάδη «όσο περνούν οι ώρες η αισιοδοξία ενισχύεται για την κατάσταση της υγείας του».

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Κυριακής, στη θέση Αμπελάκι, μια μεγάλη παραλία της περιοχής Σεργούλα Φωκίδας, ξέσπασε ξαφνικό μπουρίνι που σήκωσε σανίδες θαλάσσιου σπορ, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του αγοριού, το οποίο διεκομίσθη άμεσα στο νοσοκομείο. 

Με πληροφορίες από ΕΡΤ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT