UEFA: Ενός λεπτού σιγή για τον Μιχάλη Κατσουρή στο ματς Ντιναμό – ΑΕΚ

UEFA: Ενός λεπτού σιγή για τον Μιχάλη Κατσουρή στο ματς Ντιναμό – ΑΕΚ

Δεκτό έγινε από την UEFA το αίτημα που υπέβαλε η ΠΑΕ ΑΕΚ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεκτό έγινε από την UEFA το αίτημα που υπέβαλε η ΠΑΕ ΑΕΚ ώστε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μιχάλη Κατσουρή, κατά την έναρξη του αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο στάδιο «Μάξιμιρ» στην Κροατία.

Οπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, παραμονές της αναμέτρησης με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η «Ενωση» αιτήθηκε από την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία την τήρηση ενός λεπτού σιγής, ώστε να τιμηθεί η μνήμη του 29χρονου που τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια των αιματηρών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα, θα αγωνιστούν απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ φορώντας μαύρα περιβραχιόνια.

Η UEFA εξέτασε και αποδέχθηκε το αίτημα για ενός λεπτού σιγή, ωστόσο, μένει να φανεί τι στάση θα κρατήσουν οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας, δεδομένων των προκλητικών τοποθετήσεων που έχουν εκφραστεί τις τελευταίες ημέρες.

Σημειώνεται πως στο ίδιο μήκος κύματος έχουν κινηθεί και τοποθετήσεις επίσημων αρχών της Κροατίας, με τον πρόεδρο Ζόραν Μιλάνοβιτς να αναφέρεται στους προφυλακισθέντες χούλιγκαν, κάνοντας λόγο για «αιχμάλωτους πολέμου» και προκαλώντας τη σκληρή απάντηση της Αθήνας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT