Νέα Φιλαδέλφεια: Νέο ένταλμα σύλληψης για Ελληνα οπαδό που ταυτοποιήθηκε μέσω βίντεο

Νέα Φιλαδέλφεια: Νέο ένταλμα σύλληψης για Ελληνα οπαδό που ταυτοποιήθηκε μέσω βίντεο

Ο άνδρας φέρεται να ταυτοποιήθηκε από βίντεο που έχει συμπεριληφθεί στην δικογραφία και στο οποίο φαίνεται να συμμετέχει στην ομάδα των Κροατών χούλιγκαν που συγκρούονται με τους οπαδούς της ΑΕΚ έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένταλμα σύλληψης σε βάρος οργανωμένου οπαδού του Παναθηναϊκού για συμμετοχή στα γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας εξέδωσαν οι αρμόδιες δικαστικές αρχές. Ο άνδρας φέρεται να ταυτοποιήθηκε από βίντεο που έχει συμπεριληφθεί στην δικογραφία και στο οποίο φαίνεται να συμμετέχει στην ομάδα των Κροατών χούλιγκαν που συγκρούονται με τους οπαδούς της ΑΕΚ έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο συγκεκριμένος μόνο άγνωστος δεν είναι στην Ελληνική Αστυνομία. Περιγράφεται ως ένα από τα «πρωτοπαλίκαρα» των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού και μάλιστα προ μηνών είχε κατηγορηθεί για επίθεση με μαχαίρι εναντίον οπαδών του Ολυμπιακού.

Οι τελευταίοι ήταν κατηγορούμενοι σε ποινική δίκη στο Εφετείο της Αθήνας για επίθεση που είχαν διαπράξει το 2019 εναντίον γυναίκας – χούλιγκαν του Παναθηναϊκού στο Ίλιον. Ο καταζητούμενος σήμερα χούλιγκαν του ΠΑΟ βρισκόταν σε καφετέρια πέριξ του Εφετείου και στη θέα των κατηγορούμενων οπαδών του Ολυμπιακού τους είχε επιτεθεί και τραυματίσει με μαχαίρι. 

Συνεχίζονται οι έρευνες – Ερχονται νέα εντάλματα

Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και άλλων χούλιγκαν που ενεπλάκησαν στα επεισόδια και κυρίως για τον δολοφόνο του 29χρονου φίλαθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.

Ταυτόχρονα, αναμένεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων, καθώς οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους έχουν ταυτοποιήσει μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλους οπαδούς που μέχρι αυτή τη στιγμή διαφεύγουν της σύλληψης.

Παράλληλα, συνεχίζεται η ανάλυση κατασχεθέντων αντικειμένων που είχαν ίχνη αίματος πάνω τους, αλλά που κανένα δεν φαίνεται έως τώρα να είχε ίχνη αίματος του δολοφονημένου Μιχάλη.

Κάνουν τους «τουρίστες» οι Κροάτες

Σημειώνεται ότι, όπως έγραφε η «Κ», οι νεαροί Κροάτες που συνελήφθησαν για συμμετοχή στα αιματηρά επεισόδια της 7ης Αυγούστου και στον θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη Κατσουρή αρνήθηκαν ότι είναι οργανωμένοι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και μέλη των επονομαζόμενων Bad Blue Boys ή BBB . Αυτό προκύπτει από το περιεχόμενο των απολογιών που έδωσαν ενώπιον των ανακριτών. 

Στο προφανές ερώτημα των ανακριτών «γιατί βρέθηκαν στην Ελλάδα» ισχυρίστηκαν ότι ταξίδεψαν στη χώρα για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τη γαλλική Μαρσέιγ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT