Πάρος: Νεκρός ο σέρφερ που είχε εξαφανιστεί τον Δεκαπενταύγουστο

Πάρος: Νεκρός ο σέρφερ που είχε εξαφανιστεί τον Δεκαπενταύγουστο

Η σορός του εντοπίστηκε και περισυνελέγη από πλωτό του Λιμενικού Σώματος κοντά στην παραλία Χρυσή Ακτή

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντοπίστηκε και περισυνελέγη από πλωτό του Λιμενικού Σώματος κοντά στην παραλία Χρυσή Ακτή, η σορός του 42χρονου χειριστή ιστοσανίδας που αγνοείτο από τις 15/08 σε θαλάσσια περιοχή της Πάρου.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του άτυχου 42χρονου συμμετείχαν περιπολικά σκάφη του Λιμενικού και ιδιωτικά, αλλά και όχημα από ξηράς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας:

«Αναφορικά με τις έρευνες προς εντοπισμό 42χρονου αγνοούμενου ημεδαπού χειριστή ιστιοσανίδας που πραγματοποιήθηκαν υπό τον συντονισμό του Ε.Κ.Σ.Ε.Δ./Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Χρυσής Ακτής ν. Πάρου από την 15-08-2023, γνωρίζεται ότι ο εν λόγω άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μεσημβρινές ώρες σήμερα και περισυνελέγη από Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ παραλίας ¨Χρυσής Ακτής¨ και Δρυονησίου ν. Πάρου.

Η σορός του 42χρονου μεταφέρθηκε στον λιμένα Πίσω Λιβαδιού ν. Πάρου, και στην συνέχεια με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, συνοδεία περιπολικού οχήματος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, στο Κέντρο Υγείας Πάρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πάρου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή