Εβρος: Live εικόνα από τα πύρινα μέτωπα με drone των Ενόπλων Δυνάμεων

Εβρος: Live εικόνα από τα πύρινα μέτωπα με drone των Ενόπλων Δυνάμεων

Το UAV HERON θα εκτελέσει πτήσεις επιτήρησης μεταφέροντας ζωντανά εικόνα και πληροφορίες στο ΕΘΚΕΠΙΧ και στο ΕΣΚΕΔΙΚ

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον Εβρο που πλήττεται από μεγάλες πυρκαγιές μεταβαίνει το βράδυ της Δευτέρας ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, μαζί με κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελούμενο από υφυπουργούς και υπηρεσιακούς αξιωματούχους.

Κατόπιν διαταγών του ΑΓΕΕΘΑ πέρα από τη συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων στην καταπολέμηση των πυρκαγιών, έχουν πυκνώσει οι περιπολίες σε όλη την παρέβριο και ιδιαίτερα στην Ζώνη Ασφάλειας Προκαλύψεως, αλλά και στα εσωτερικά δρομολόγια ανά τομέα των Σχηματισμών στην περιοχή.

Παράλληλα, αυξάνονται οι περιπολίες στην περιοχή με τη συμμετοχή και μη εν υπηρεσία προσωπικού που υπηρετεί στις Μονάδες και τους Σχηματισμούς στον Εβρο. Εμφαση δίνεται επίσης στην επιτήρηση και στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα στον τομέα της XVI Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού και της 29 Μ/Π ΤΑΞΠΖ και ιδιαίτερα στα δρομολόγια που περνούν από τα μειονοτικά χωριά.

Από το πρωί της Τρίτης δύο Λόχοι της Ε’ Μοίρας Καταδρομών θα αναλάβουν αποστολή επιτήρησης με συνεχείς περιπολίες στα εσωτερικά δρομολόγια των νομών Εβρου και Ροδόπης.

Επίσης το UAV HERON θα εκτελέσει πτήσεις επιτήρησης πάνω από το νομό Εβρου μεταφέροντας ζωντανά εικόνα και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στο ΕΘΚΕΠΙΧ και στο ΕΣΚΕΔΙΚ.

Τέλος, έμφαση δίνεται και σε μέτρα αυτασφάλισης των στρατοπέδων και στρατιωτικών εγκαταστάσεων στο πλαίσιο επαύξησης των μέτρων ασφαλείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή