Νάξος: Εξι συλλήψεις για παράνομη κατάληψη αιγιαλού

Νάξος: Εξι συλλήψεις για παράνομη κατάληψη αιγιαλού

Οι παραβάσεις αφορούν κατάληψη αιγιαλού χωρίς άδεια και παρεμπόδιση πρόσβασης στη θάλασσα

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζονται οι έλεγχοι σε οργανωμένες παραλίες για τη διαπίστωση παραβάσεων στη χρήση αιγιαλού, με τις αστυνομικές αρχές να προχωρούν στη σύλληψη έξι ατόμων ως ιδιοκτητών ή υπεύθυνων επιχειρήσεων στη Νάξο

Μετά από ελέγχους που διενήργησε κλιμάκιο την Τετάρτη σε παραλίες του νησιού, διαπιστώθηκαν παραβάσεις που αφορούν στην κατάληψη αιγιαλού με ομπρελοκαθίσματα/τραπεζοκαθίσματα χωρίς άδεια από την αρμόδια Αρχή, καθώς επίσης και παρεμπόδιση πρόσβασης στη θάλασσα, λόγω τοποθέτησης ομπρελοκαθισμάτων σε απόσταση μικρότερη των 5 μέτρων από την ακτογραμμή.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν τρεις ιδιοκτήτες καθώς και τρεις προσωρινά υπεύθυνοι επιχείρησης για παραβάσεις που αφορούν την ισχύουσα νομοθεσία.

Αναλυτικά:

Ιδιοκτήτης επιχείρησης η οποία καταλάμβανε τμήμα αιγιαλού-παραλίας με ανάπτυξη 20 σετ ομπρελοκαθισμάτων σε χώρο 125 τ.μ. χωρίς άδεια.

Ιδιοκτήτης επιχείρησης η οποία καταλάμβανε τμήμα αιγιαλού-παραλίας με ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε χώρο 112 τ.μ. χωρίς άδεια.

Προσωρινά υπεύθυνος επιχείρησης η οποία καταλάμβανε τμήμα αιγιαλού-παραλίας με ανάπτυξη 20 σετ ομπρελοκαθισμάτων σε χώρο 128 τ.μ. χωρίς άδεια.

Ιδιοκτήτης επιχείρησης η οποία καταλάμβανε τμήμα αιγιαλού-παραλίας με ανάπτυξη 12 σετ ομπρελοκαθισμάτων σε χώρο 80 τ.μ. χωρίς άδεια.

Προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος το οποίο καταλάμβανε τμήμα αιγιαλού-παραλίας με ανάπτυξη 19 σετ ομπρελοκαθισμάτων σε χώρο 178 τ.μ. χωρίς άδεια.

Προσωρινά υπεύθυνος επιχείρησης η οποία καταλάμβανε τμήμα αιγιαλού-παραλίας με εγκατάσταση αυθαίρετης ξύλινης κατασκευής (σκάλα) και ανάπτυξη 12 σετ ομπρελοκαθισμάτων σε χώρο 137 τ.μ. στερούμενος σχετικής αδείας, σε απόσταση μικρότερη των 5μ. από την ακτογραμμή εμποδίζοντας με αυτό τον τρόπο την ελεύθερη πρόσβαση του κοινού στη θάλασσα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή