Κώστας Βαξεβάνης: Καταγγέλλει επίθεση εναντίον του ίδιου και της οικογένειάς του

Κώστας Βαξεβάνης: Καταγγέλλει επίθεση εναντίον του ίδιου και της οικογένειάς του

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, η πεθερά του δημοσιογράφου μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου με χτυπήματα στο πρόσωπο. Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης κατήγγειλε σήμερα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Documento, ότι δέχθηκε επίθεση ενώ συνέτρωγε με συγγενικά του πρόσωπα στην Αμάρυνθο της Εύβοιας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, περίπου στις 9 το βράδυ, χθες, άγνωστο πρόσωπο κινήθηκε επιθετικά εναντίον του τραπεζιού όπου κάθονταν ο δημοσιογράφος και μέλη της οικογένειάς του.

Η πεθερά του Κώστα Βαξεβάνη, όπως αναφέρεται, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου με τραύματα στο πρόσωπο. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρούσα ήταν και η οκτάχρονη κόρη του δημοσιογράφου.

Η ΕΣΗΕΑ, με ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. της, αναφέρει ότι η «χειροδικία δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο καθήκον των ανθρώπων της ενημέρωσης να υπηρετούν την αρχή της δημοσιότητας. Η ελευθερία του Τύπου δεν φιμώνεται».

Μάλιστα, η ίδια ανακοίνωση «καταδικάζει την επίθεση εναντίον του Κώστα Βαξεβάνη και μελών της οικογένειάς του από επιχειρηματία, το όνομα του οποίου περιλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή