Πυρκαγιές: Την Πέμπτη η συζήτηση στη Βουλή – Σύσκεψη το πρωί της Τρίτης στο Μαξίμου

Πυρκαγιές: Την Πέμπτη η συζήτηση στη Βουλή – Σύσκεψη το πρωί της Τρίτης στο Μαξίμου

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξέφρασε την πρόθεση της κυβέρνησης να χορηγηθούν άμεσα οι αποζημιώσεις στους πληγέντες

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ερχόμενη Πέμπτη θα διεξαχθεί στη Βουλή η συζήτηση στη Βουλή για τις καταστροφικές πυρκαγιές, ενώ το θέμα θα συζητηθεί και στο Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο θα συνεδριάσει την Παρασκευή.

Σημειώνεται ότι την ίδια ημέρα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Ρόδο, η οποία ανήκει στις περιοχές που επλήγησαν φέτος το καλοκαίρι.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης εξέφρασε την πρόθεση της κυβέρνησης να χορηγηθούν άμεσα οι αποζημιώσεις στους πληγέντες.

Συγκεκριμένα, ενημέρωσε πως την προηγούμενη Παρασκευή καταβλήθηκαν περίπου 876.000 ευρώ σε 167 δικαιούχους – πληγέντες από τις πυρκαγιές στο διάστημα 15 έως 31 Ιουλίου.

Αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό, κυβερνητική σύσκεψη, με αντικείμενο την αποκατάσταση των δασών στον Εβρο και την Πάρνηθα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT