Αργυρούπολη: Πέθανε η 40χρονη που είχε ξυλοκοπηθεί από τον πρώην σύντροφό της «τζουντόκα»

Αργυρούπολη: Πέθανε η 40χρονη που είχε ξυλοκοπηθεί από τον πρώην σύντροφό της «τζουντόκα»

Είχε υποβληθεί σε αλλεπάλληλα χειρουργεία ενώ βρισκόταν σε κώμα για επτά μήνες

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εχασε τη μάχη για τη ζωή η 40χρονη που είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού τον Ιανουάριο του 2022, από το σύντροφό της και δάσκαλο πολεμικών τεχνών, στην Αργυρούπολη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η άτυχη γυναίκα είχε διακομιστεί στο Λαϊκό Νοσοκομείο από το κέντρο αποκατάστασης όπου βρισκόταν, αφού η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε από λοίμωξη του αναπνευστικού.

Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε μέσω Facebook ο Σύλλογος Εθελοντών «Προασπίζω», αναφέροντας πως «η στήριξη και η αγάπη μας δεν ήταν αρκετή για να υπερκεράσει το μίσος και τα θανατηφόρα χτυπήματα του».

Σημειώνεται πως μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε, η 40χρονη είχε υποβληθεί σε αλλεπάλληλα χειρουργεία ενώ βρισκόταν σε κώμα για επτά μήνες. Οι εγκεφαλικές κακώσεις είχαν προκαλέσει δε απώλεια ομιλίας και αδυναμία να αυτοεξυπηρετηθεί.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Λουκάς Πουρσανίδης, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA επισημαίνοντας το ενδεχόμενο ο δράστης να κατηγορηθεί και για ανθρωποκτονία.

«Θα ασκήσουμε μηνυτήρια αναφορά για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και ο εισαγγελέας θα κρίνει εάν θα ασκήσει νέα ποινική δίωξη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι στο δράστη έχει επιβληθεί ποινή κάθειρξης 10 ετών χωρίς αναστολή από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή