Voucher βιβλίων: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες

Voucher βιβλίων: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες

Συνολικά έχουν εκδοθεί 150.000 επιταγές ενώ ήδη συμμετέχουν 696 βιβλιοπωλεία και εκδοτικοί οίκοι

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναρτήθηκαν την Τρίτη οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων, ωφελουμένων και αποκλειομένων, του προγράμματος επιταγών αγοράς βιβλίων της ΔΥΠΑ.

Συνολικά έχουν εκδοθεί 150.000 επιταγές, αξίας 25 ευρώ η καθεμία, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, με προϋπολογισμό 3.750.000 ευρώ, ενώ ήδη συμμετέχουν 696 βιβλιοπωλεία και εκδοτικοί οίκοι. 

Με την επιταγή, που έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού, οι δικαιούχοι και ωφελούμενοι μπορούν να αγοράσουν όποιο βιβλίο επιλέξουν από τα βιβλιοπωλεία και τους εκδοτικούς οίκους του μητρώου παρόχων, με εξαίρεση τα σχολικά βιβλία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων (βιβλία που χορηγούνται δωρεάν από το υπουργείο Παιδείας και τους λοιπούς δημόσιους φορείς), με έκπτωση τουλάχιστον 10% σε όλα τα βιβλία, εκτός από τα ξενόγλωσσα.

Σημειώνεται πως το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 31 Δεκεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο της ΔΥΠΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή