Νύχτα έντασης στην παραλιακή με κόντρες, καπνογόνα και ΜΑΤ – Τα βίντεο στο TikTok

Νύχτα έντασης στην παραλιακή με κόντρες, καπνογόνα και ΜΑΤ – Τα βίντεο στο TikTok

Λίγο αφότου ξεκίνησαν οι κόντρες, στο σημείο έφτασαν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με το πλήθος να διαλύεται με συνοπτικές διαδικασίες.

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε καθημερινό φαινόμενο φαίνεται να εξελίσσονται οι κόντρες, συχνά απροκάλυπτες και σε κοινή θέα, στην παραλιακή, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι. 

Σε πολλές περιπτώσεις, η παρουσία δεκάδων συγκεντρωμένων και με δυνατή μουσική, καπνογόνα και βεγγαλικά, κάθε άλλο παρά διακριτική είναι. 

Όπως το βράδυ της Τετάρτης όταν ένα τεράστιο πλήθος συγκεντρώθηκε έξω από το Ribas για τις κόντρες και τις επιδείξεις ταχύτητας που είχαν στήσει νεαροί. 

@dimakwsss Κυριολεκτικά όμως #viral #foryoupage #fypシ #rimpas #limanakia #police #policegreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Lyrics for songs 🎶🖤🥀

@efialexopoulou #ribas #moto #motorcycle #foryou #fyp #foryoupage ♬ πρωτότυπος ήχος – Efi Alexopoulou

Λίγο αφότου ξεκίνησαν οι κόντρες, το σημείο έφτασαν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

@ntinakosspyropoulos

♬ πρωτότυπος ήχος – Ntinakos Spyropoulos

Οι συμμετέχοντες στις επιδείξεις ταχύτητας, αλλά και το συγκεντρωμένο πλήθος διαλύθηκαν αμέσως μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία των ΜΑΤ.

@_imbarbiee #fypシ゚viral #fypシ #foryoupage #fy #limanakia #ribasnight ♬ Kagkoures – skoumas & Georgios Papanikolaou & Ares Kalogeropoulos

@voula_mpoura #fy #fyp #foryoupage #φοργιου #φυ #φοργιουπειτζ #mpesfypgamw #φυπ #ath #limanakia #ribas #varkiza #danigambino ♬ πρωτότυπος ήχος – _.swt1rakocc._

Και όλα αυτά, λίγα 24ωρα αφότου ένας 20χρονος έχασε τη ζωή του σε άλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο στην παραλιακή. Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι, αλλά και νεαρά άτομα που συμμετέχουν στις κόντρες, δεν υπάρχει επαρκής έλεγχος και αστυνόμευση που ενδεχομένως θα απέτρεπαν τις ταχύτητες και τους θανάτους στην άσφαλτο. 

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή