Κέρκυρα: Πώς έγινε το άγριο έγκλημα στην Ψυχιατρική Κλινική

Κέρκυρα: Πώς έγινε το άγριο έγκλημα στην Ψυχιατρική Κλινική

Ο 45χρονος δράστης, ο οποίος έπασχε από διπολική διαταραχή και ψύχωση, χτύπησε δώδεκα φορές στο πρόσωπο και στον λαιμό την 63χρονη, χρησιμοποιώντας στυλό και ξύλινο μαχαιροπίρουνο.

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη δολοφονία 63χρονης νοσηλευόμενης από 45χρονο συν-τρόφιμό της στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος δράστης, ο οποίος έπασχε από διπολική διαταραχή και ψύχωση, χτύπησε δώδεκα φορές στο πρόσωπο και στον λαιμό την 63χρονη, χρησιμοποιώντας στυλό και ξύλινο μαχαιροπίρουνο.

Σημειώνεται ότι ο άνδρας είχε νοσηλευτεί επανειλημμένες φορές στο παρελθόν στην ίδια κλινική. 

Μετά το συμβάν επικράτησε πανικός στην κλινική, ενώ ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία στη συνέχεια περιόρισε σε χώρο του νοσοκομείου τον δράστη.

Στη συνέχεια, ιατροδικαστής έφτασε στην ψυχιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου.

Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση, ενώ διατάχθηκε ΕΔΕ από τη διοίκηση του νοσοκομείου, για τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT