Blue Horizon: Θάνατος 36χρονου στον Πειραιά – Εμπλέκεται το πλήρωμα

Blue Horizon: Θάνατος 36χρονου στον Πειραιά – Εμπλέκεται το πλήρωμα

Κατά τον απόπλου του πλοίου Blue Horizon από τον Πειραιά για το Ηράκλειο, ένας νέος άνδρας που επιχείρησε να ανέβει στο πλοίο βρήκε τον θάνατο

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατά τον απόπλου του πλοίου Blue Horizon από τον Πειραιά για το Ηράκλειο, ένας νέος άνδρας που επιχείρησε να ανέβει στο πλοίο βρήκε τον θάνατο, με νεότερα στοιχεία να καταδεικνύουν την εμπλοκή του πληρώματος.

Σε βίντεο ντοκουμέντο, ο 36χρονος φαίνεται να καταλήγει στη θάλασσα ενώ μέλη του πληρώματος επιχειρούν να τον εμποδίσουν από το να επιβιβαστεί, εξωθώντας τον προς τα πίσω. Το πλοίο βρίσκεται εν κινήσει και ο άνδρας καταλήγει στο νερό, από όπου ανασύρθηκε νεκρός.  

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας από το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις για το συμβάν, από αυτόπτες μάρτυρες και το πλήρωμα, στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Η εταιρεία θα αντικαταστήσει το πλήρωμα και το πλοίο θα αναχωρήσει και πάλι για Κρήτη όταν ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των επιβατών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή