Κακοκαιρία «Daniel»: Ζευγάρι Αυστριακών παρασύρθηκε μαζί με το κατάλυμά του στο Πήλιο

Κακοκαιρία «Daniel»: Ζευγάρι Αυστριακών παρασύρθηκε μαζί με το κατάλυμά του στο Πήλιο

Αγνοείται από προχθές ζευγάρι Αυστριακών στο Πήλιο, καθώς το εξοχικό κατάλυμα στο οποίο διέμεναν παρασύρθηκε από το ορμητικό ρέμα που φούσκωσε λόγω της κακοκαιρίας «Daniel»

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αγνοείται από προχθές ζευγάρι Αυστριακών στο Πήλιο, καθώς το εξοχικό κατάλυμα στο οποίο διέμεναν παρασύρθηκε από το ορμητικό ρέμα που φούσκωσε λόγω της κακοκαιρίας «Daniel». 

Το ζεύγος διέμενε σε δωμάτια στην περιοχή των Ποτιστικών, μαζί με άλλο ένα ομοεθνές ζευγάρι, το οποίο αγνοείτο και βρέθηκε εχθές.

Σύμφωνα με το gegonota.news, έφυγαν από το κατάλυμα στο οποίο διέμεναν για να σωθούν. Ανέβηκαν στον λόφο της Ξυνόβρυσης και έκτοτε αγνοούνται. Τα δωμάτια στα οποία διέμεναν παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά του ρέματος.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τα παιδιά μένουν εδώ τρεις εβδομάδες και μόλις έφτασαν, παντρεύτηκαν στην Αργαλαστή. Εχουν έρθει πολλές φορές διακοπές και είναι συνομήλικοι, περίπου 35 ετών. Πιστεύω πως τα παιδιά έχουν χαθεί, θα τρελαθώ. Δεν μπορώ να πιστέψω πως μπορεί να έχουν πνιγεί. Χθες η ΕΜΑΚ έφτασε στα Ποτιστικά και έσωσε 6 άτομα μέσα από ταβέρνα. Πιστεύαμε πως θα ήταν ανάμεσα σε αυτούς, αλλά όχι. Με το ζευγάρι των Αυστριακών που σώθηκε είχαν γνωριστεί πριν πολλά χρόνια εδώ, στα εξοχικά μας», δήλωσε στο ίδιο μέσο ο ιδιοκτήτης των κατοικιών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT