Κακοκαιρία «Daniel»: Δραματικές εικόνες στην Καρδίτσα – Ανέβηκαν στις στέγες για να σωθούν (βίντεο)

Κακοκαιρία «Daniel»: Δραματικές εικόνες στην Καρδίτσα – Ανέβηκαν στις στέγες για να σωθούν (βίντεο)

Εχει ζητηθεί παρέμβαση από τις Ενοπλες Δυνάμεις και την ΕΜΑΚ, ενώ ζητούνται και ελικόπτερα για τον απεγκλωβισμό πολιτών

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πάνω στις στέγες των σπιτιών τους ή σε άλλα υπερυψωμένα σημεία έχουν καταφύγει οι κάτοικοι χωριών του Δήμου Παλαμά στην Καρδίτσα, καθώς τα πλημμυρικά φαινόμενα που έφερε η κακοκαιρία «Daniel» έχουν «βυθίσει» την περιοχή στα λασπόνερα.

Πληροφορίες για αγνοούμενους

Πληροφορίες, που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί από την Πυροσβεστική, κάνουν λόγο για αγνοούμενους στην ευρύτερη περιοχή. 

Οπως αναφέρει η ΕΡΤ, έχει ζητηθεί παρέμβαση από τις Ενοπλες Δυνάμεις και την ΕΜΑΚ, ενώ ζητούνται και ελικόπτερα για τον απεγκλωβισμό πολιτών. 

Σημειώνεται ότι τόσο στην Καρδίτσα όσο και στα Τρίκαλα καταγράφονται τις τελευταίες ώρες σημαντικά προβλήματα λόγω των πλημμυρικών φαινομένων, με συνεχόμενα μηνύματα από το 112.

Δραματική είναι η κατάσταση και στη Μεταμόρφωση Καρδίτσας, με ένα ακόμη βίντεο να δείχνει κατοίκους που έχουν ανέβει σε στέγη για να σωθούν.

 

Ειδικότερα, νέα ειδοποίηση που εστάλη στην Καρδίτσα σήμερα το πρωί καλεί όσους βρίσκονται στον Παλαμά να απομακρυνθούν από υπόγειους και ισόγειους χώρους κτιρίων.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, από το απόγευμα αναμένεται εξασθένηση των φαινόμενων, ενώ από αύριο ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή