Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο

Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους Λιμεναρχεία

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνα και του Λαυρίου λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ.

Κλειστό είναι το Ρίο-Αντίρριο.

Κανονικά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό, ενώ δεν πραγματοποιήθηκε το πρωϊνό δρομολόγιο Βόλος-Σποράδες.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους Λιμεναρχεία και τα τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις των δρομολογίων.

Υπενθυμίζεται πως αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο Αιγαίο και στην Κρήτη, τοπικές βροχές σε Βόρεια Κρήτη και Δωδεκάνησα, με ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις βόρειους ανέμους στο Αιγαίο και την θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα ανατολικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή