Ηράκλειο: Πώς μια σύλληψη για σειρά κλοπών έφερε στο φως υπόθεση revenge porn

Ηράκλειο: Πώς μια σύλληψη για σειρά κλοπών έφερε στο φως υπόθεση revenge porn

Ο 30χρονος βρέθηκε να έχει στην κατοχή του φωτογραφίες και βίντεο με προσωπικές στιγμές της πρώην συντρόφου του, χωρίς τη συγκατάθεσή της

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατηγορούμενος για υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας (revenge porn) βρέθηκε 30χρονος στο Ηράκλειο, ο οποίος είχε συλληφθεί επ′ αυτοφώρω για σειρά κλοπών την περασμένη Παρασκευή, την ώρα που προσπαθούσε να διαρρήξει εκκλησία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, τις οποίες επικαλείται το ertnews.gr, ο 30χρονος βρέθηκε να έχει στην κατοχή του φωτογραφίες και βίντεο με προσωπικές στιγμές της πρώην συντρόφου του, χωρίς τη συγκατάθεσή της. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν περιορίστηκε στην κατοχή του, αλλά το είχε διαμοιράσει σε τρίτους. Σε βάρος του σχηματίστηκε νέα δικογραφία για revenge porn.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος κατηγορείται για 14 κλοπές και 2 απόπειρες κλοπής σε σπίτια και επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, τις οποίες φέρεται να διέπραξε στο διάστημα από τις αρχές Ιουνίου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου. 

Συνολικά αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 3.685 ευρώ, αγροτικά μηχανήματα και αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας 42.720 ευρώ και προσωπικά έγγραφα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή