Πήλιο – Αγνοούμενοι Αυστριακοί: Εν αναμονή της επίσημης ταυτοποίησης δύο σορών

Πήλιο – Αγνοούμενοι Αυστριακοί: Εν αναμονή της επίσημης ταυτοποίησης δύο σορών

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την επίσημη ταυτοποίηση των δύο σορών, μίας γυναίκας και ενός άνδρα, που εντοπίστηκαν την Παρασκευή και χθες αντίστοιχα, αναμένουν οι Αρχές προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για το νιόπαντρο ζευγάρι των Αυστριακών που αγνοούνται στο Πήλιο, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες. 

Συγκεκριμένα, η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε την Παρασκευή στη θαλάσσια περιοχή κοντά στην παραλία Θεοτόκου στο νότιο Πήλιο. 

Η σορός του άνδρα εντοπίστηκε χθες στην παραλία της Μουρτιάς. Οπως τονίζεται από αρμόδιες πηγές, επίσημη ταυτοποίηση των δύο σορών μέσω DNA δεν έχει γίνει, μια διαδικασία η οποία μπορεί να διαρκέσει έως και 20 ημέρες. 

Πάντως, δεδομένου ότι οι πληροφορίες από την Πολιτική Προστασία αναφέρουν ότι οι δύο Αυστριακοί είναι οι δύο καταγεγραμμένοι αγνοούμενοι που απομένουν, θεωρείται αρκετά πιθανό οι σοροί να είναι δικές τους.  

Σε κάθε περίπτωση, όσον αφορά την περίπτωση του άνδρα, την απάντηση μπορεί να δώσει και το τατουάζ που έφερε στο σώμα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται η επίσημη αναγνώριση από οικείο του πρόσωπο μέσω φωτογραφιών που έχουν αποσταλεί στην αυστριακή πρεσβεία.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT