Πειραιάς: Την Τρίτη στον ανακριτή ο 68χρονος που σκότωσε τον 39χρονο

Πειραιάς: Την Τρίτη στον ανακριτή ο 68χρονος που σκότωσε τον 39χρονο

Πρόκειται για τη δεύτερη αναβολή που έχει πάρει ο 68χρονος, ο οποίος ήταν αρχικά προγραμματισμένο να περάσει το κατώφλι του ανακριτή το Σάββατο

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αύριο, στις 10:00 το πρωί, αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια Πειραιά για να απολογηθεί ο δράστης της δολοφονίας 39χρονου υπαλλήλου πάρκινγκ, το μεσημέρι της Παρασκευής. 

Πρόκειται για τη δεύτερη αναβολή που έχει πάρει ο 68χρονος, ο οποίος ήταν αρχικά προγραμματισμένο να περάσει το κατώφλι του ανακριτή το Σάββατο, ενώ η δεύτερη ημερομηνία που πήρε ήταν για σήμερα, που επίσης δεν απολογήθηκε.

Υπενθυμίζεται πως ο άνδρας πυροβόλησε το θύμα, πατέρα τριών παιδιών, έπειτα από φερόμενο διαπληκτισμό τους καθώς διαμαρτυρόταν με τον τρόπο που λειτουργούσε το υπαίθριο πάρκινγκ. 

Ο 68χρονος, που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο της οδού Πραξιτέλους, σημάδεψε και πυροβόλησε στο κεφάλι τον 39χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Τζάνειο και υπέκυψε στα τραύματά του. 

Ο δράστης μετά τη δολοφονία επέστρεψε σπίτι του απ′ όπου και συνελήφθη στη συνέχεια. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT