Ρέθυμνο: Αγριος ξυλοδαρμός 13χρονου στο σχολείο του

Ρέθυμνο: Αγριος ξυλοδαρμός 13χρονου στο σχολείο του

Θεία του παιδιού κατήγγειλε πως οι συμμαθητές του κοιτούσαν και μάλιστα ένα παιδί φώναζε «σκότωσέ τον»

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 13χρονος από συμμαθητές του σε σχολείο στο Ρέθυμνο, με το βίντεο από το περιστατικό κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η θεία του παιδιού κατήγγειλε πως το παιδί ξυλοκοπήθηκε άγρια ενώ οι συμμαθητές του κοιτούσαν και μάλιστα ένα παιδί φώναζε «σκότωσέ τον»

«Δεν είναι μόνο ο ξυλοδαρμός που δέχεται το παιδί, που είναι άγριος και με μίσος, είναι κι αυτά που ακούγονται από πίσω, καθώς ένα παιδί ακούγεται και λέει “σκοτώστε τον!”. Είναι πραγματικά απίστευτο. Εμείς καταγγείλαμε το περιστατικό από την πρώτη στιγμή που το μάθαμε», τόνισε.

Σύμφωνα με την ίδια, το βίντεο διέρρευσε από τον προπονητή του παιδιού στο ποδόσφαιρο, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας στον ξυλοδαρμό, τον κατέγραψε και ενημέρωσε και την οικογένεια του αγοριού.

Οπως ανέφερε, οι γονείς ενημέρωσαν το σχολείο, το οποίο αδιαφόρησε και «το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην μπλέξουν». Οι υπεύθυνοι του σχολείου φέρεται να είπαν στους γονείς ότι «για εμάς είναι κακό που υπάρχει το βίντεο» και ως λύση τους ενημέρωσαν ότι «θα έρθει ένας ψυχολόγος στο σχολείο».

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», στις αστυνομικές Αρχές δεν έχει φτάσει μέχρι στιγμής καταγγελία για το περιστατικό. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή