Αρτα: Συνελήφθη ο γιος – Πληροφορίες πως ομολόγησε τον φόνο του πατέρα

Αρτα: Συνελήφθη ο γιος – Πληροφορίες πως ομολόγησε τον φόνο του πατέρα

Ο 38χρονος φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι υπήρξε συμπλοκή με τον 65χρονο

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην ορεινή Φωκίδα εντοπίστηκε λίγο μετά το μεσημέρι ο 38χρονος από την Αρτα που αγνοούνταν από την περασμένη Τετάρτη μαζί με τον 65χρονο πατέρα του.

Ο 38χρονος εντοπίστηκε μόνος του και σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο που ο 65χρονος βρισκόταν νεκρός. Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως είχαν συμπλοκή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς την Αρτα.

Οι αστυνομικοί προηγουμένως είχαν εντοπίσει το μαύρο αυτοκίνητο και έτσι ξεκίνησαν να ερευνούν την ευρύτερη περιοχή μέχρι και τα ορεινά χωριά της Φωκίδας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο 38χρονος τα τελευταία τρία εικοσιτετράωρα κινούνταν με το αυτοκίνητο στην περιοχή, έως ότου έμεινε από καύσιμα. Μετά κατέφυγε σε ποιμνιοστάσια όπου και τελικά εντοπίστηκε.

Ο ίδιος υπέδειξε και το σημείο της συμπλοκής και λίγο αργότερα, ο 65χρονος βρέθηκε σε ένα δασικό δρόμο χτυπημένος και έχοντας και σημάδια από δαγκωματιές άγριων ζώων.

Το χρονικό

Ολα ξεκίνησαν την περασμένη Τετάρτη. Ο 38χρονος είχε τραυματιστεί έπειτα από εκτροπή του αυτοκινήτου του στον δρόμο Λαμίας – Καρπενησίου.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Καρπενησίου και τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας, όπου μετά τις εξετάσεις που έγιναν, πήρε εξιτήριο. Εκεί τον περίμενε ο 65χρονος για να φύγουν μαζί για Αρτα. Μάλιστα οι γιατροί του είχαν τοποθετήσει κολάρο για περισσότερη προστασία.

Από κει και μετά τα ίχνη τους εξαφανίστηκαν. Με βάση τα στοιχεία του κινητού στις 2 το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης έδειχναν ότι κινούνταν στην Εθνική Οδό από τις Θερμοπύλες προς την Αμφισσα. Από κει και μετά το στίγμα από το τηλέφωνο του πατέρα δεν εντοπίζεται πουθενά. Αντίθετα το στίγμα από το κινητό του 38χρονου εντοπίστηκε στην περιοχή της Φωκίδας λίγο πριν τη Ναύπακτο.

Οι αστυνομικοί από τη Φθιώτιδα και τη Φωκίδα ερευνούσαν ολόκληρη την περιοχή για να εντοπίσουν πιθανό τροχαίο. Οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην περιοχή της Φωκίδας καθώς οι αστυνομικοί είχαν πληροφορία για έναν άντρα που περιφερόταν στα χωριά μόνος του με ένα μαύρο αυτοκίνητο και φορούσε κολάρο. Τελικά εντόπισαν το αυτοκίνητο και στη συνέχεια στα ορεινά χωριά εντόπισαν και συνέλαβαν τον 38χρονο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή