Κακοκαιρία Elias: Μήνυμα 112 στην Αττική για την Τετάρτη

Κακοκαιρία Elias: Μήνυμα 112 στην Αττική για την Τετάρτη

Μήνυμα 112 εστάλη στην Αττική το βράδυ της Τρίτης, προειδοποιώντας τους κατοίκους για πιθανότητα βροχοπτώσεων ισχυρής έντασης και τοπικών καταιγίδων την Τετάρτη.  Μηνύματα έλαβαν, μεταξύ άλλων, κάτοικοι σε Φάληρο, Χολαργό, Νέα Μάκρη και Μαλακάσα

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μήνυμα 112 εστάλη στην Αττική το βράδυ της Τρίτης, προειδοποιώντας τους κατοίκους για πιθανότητα βροχοπτώσεων ισχυρής έντασης και τοπικών καταιγίδων την Τετάρτη. 

Μηνύματα έλαβαν κάτοικοι σε Φάληρο, Χολαργό, Νέα Μάκρη, Βριλήσσια και Μαλακάσα. 

Κακοκαιρία Elias: Μήνυμα 112 στην Αττική για την Τετάρτη-1

Οι προγνώσεις meteo.gr και EMY για την Τετάρτη

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο κακοκαιρίας της ΕΜΥ, την Τετάρτη κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στην κεντρική και νότια ηπειρωτική χώρα (στη Θεσσαλία, τη Στερεά και την Πελοπόννησο), στις Σποράδες, την Εύβοια, τη δυτική Κρήτη και πιθανώς κατά διαστήματα στις δυτικές Κυκλάδες, τα δυτικά και νότια τμήματα της Αττικής και το βόρειο Αιγαίο. Επισημαίνεται ότι τα μεγαλύτερα ύψη βροχής θα σημειωθούν στους νομούς Καρδίτσας, στα ανατολικά και νότια τμήματα του νομού Μαγνησίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Βοιωτίας, στις Σποράδες και στη βόρεια Εύβοια.

Σύμφωνα με το Meteo.gr, στην Αττική αναμένονται βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους. Τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι τοπικά έντονα και να συνοδευτούν από χαλαζόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 25-26 βαθμούς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή