Πυροσβεστική: 2.340 κλήσεις έλαβε το Κέντρο Επιχειρήσεων στην Μαγνησία

Πυροσβεστική: 2.340 κλήσεις έλαβε το Κέντρο Επιχειρήσεων στην Μαγνησία

Εχουν πραγματοποιηθεί 485 αντλήσεις υδάτων, ενώ μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία 312 άτομα

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνολικά 2.340 κλήσεις έγιναν στο Κέντρο Επιχειρήσεων στην Π.Ε. Μαγνησίας, από την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου έως το πρωί της Κυριακής λόγω της κακοκαιρίας Elias που έπληξε την περιοχή της Θεσσαλίας. 

Eξίσουν μεγάλος είναι και ο αριθμός κλήσεων στην Πυροσβεστική από το σύνολο της Θεσσαλίας. Από τις 5 Σεπτεμβρίου έως το πρωί της Κυριακής έγιναν 10.596 κλήσεις.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

Συνολικά 2.340 κλήσεις έχει λάβει το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος στην Π.Ε. Μαγνησίας, από τις μεσημεριανές ώρες της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου έως σήμερα στις 07:00. Επιπλέον μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 485 αντλήσεις υδάτων, ενώ μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία 312 άτομα.

Πιο αναλυτικά:

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, από την Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου έως σήμερα, το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΠΣ έλαβε 10.596 κλήσεις και μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 3.896 αντλήσεις υδάτων, ενώ μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία 3.579 άτομα.

Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, από την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου έως σήμερα, έλαβε 414 κλήσεις και μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 301 αντλήσεις υδάτων και 36 δέντρων ενώ μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία 17 άτομα.

Τέλος, η Πυροσβεστική καλεί τους πολίτες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή