Νέα Ιωνία: Στον εισαγγελέα σήμερα οι 87 συλληφθέντες για το οπαδικό ραντεβού «θανάτου»

Νέα Ιωνία: Στον εισαγγελέα σήμερα οι 87 συλληφθέντες για το οπαδικό ραντεβού «θανάτου»

Δεκάδες νεαροί, μεταξύ τους πολλά ανήλικα παιδιά, είχαν κανονίσει μέσω διαδικτύου να συναντηθούν στην Νέα Ιωνία και να «λύσουν» τις οπαδικές τους διαφορές

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενώπιον του εισαγγελέα θα οδηγηθούν σήμερα οι 87 συλληφθέντες που κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν οπαδικό ραντεβού «θανάτου» στη Νέα Ιωνία και θα αποφασιστεί ποιοι από αυτούς θα οδηγηθούν στην Ευελπίδων προκειμένου να τους αποδοθούν κατηγορίες.

Οπως αναφέρει το ertnews.gr, δεκάδες νεαροί, μεταξύ τους πολλά ανήλικα παιδιά είχαν κανονίσει μέσω διαδικτύου να συναντηθούν στην Νέα Ιωνία και να «λύσουν» τις οπαδικές τους διαφορές.

Οι Αρχές αντιλήφθηκαν το ραντεβού, το οποίο είχε δοθεί πριν από μία τοπική ποδοσφαιρική αναμέτρηση, πραγματοποίησαν παρέμβαση και συνέλαβαν 87 άτομα, ενώ περισσότεροι από 60 είναι ανήλικοι.

Οπως ανέφερε χθες σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν πλησίον γηπέδου της περιοχής 23 άτομα, εκ των οποίων οι 13 ανήλικοι, τα οποία έφεραν κομμάτια ξύλου και ράβδο, ενώ σε άλλο σημείο εντοπίστηκαν ακόμη 64 άτομα, από τους οποίους οι 49 ανήλικοι, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικές ουσίες, φωτοβολίδες, κροτίδες, λίμα και σίδερο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή