ΕΟΦ: Τέλος ο Δημήτρης Φιλίππου από την προεδρία του οργανισμού

ΕΟΦ: Τέλος ο Δημήτρης Φιλίππου από την προεδρία του οργανισμού

Σύντομα, όπως αναφέρει, θα παρουσιάσει το έργο που πραγματοποίησε τα 4 χρόνια της θητείας του στον Οργανισμό

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε η θητεία του προέδρου του ΕΟΦ, επίκουρου καθηγητή κ. Δημήτρη Φιλίππου, ο οποίος με σημερινή ανάρτηση δηλώνει ότι παραιτείται από τη θέση αυτή. Να σημειώσουμε ότι επίσημα η θητεία του κ. Φιλίππου έληξε το τέλος Σεπτεμβρίου και, σύμφωνα με πληροφορίες,  αυτή δεν ανανεώθηκε, αν και είχε ήδη λάβει δύο παρατάσεις. Μέχρι την αντικατάστασή του, χρέη προέδρου αναλαμβάνει ο πρώτο αντιπρόεδρος Διομήδης Λυμπέρης.

«Μετά από μία ολοκληρωμένη θητεία και δύο παρατάσεις, και θεωρώντας ότι το πλήρωμα του χρόνου έχει φτάσει, υπέβαλα εχθές αργά το βράδυ την παραίτησή μου στον πρωθυπουργό από τη θέση του προέδρου του ΕΟΦ και επιστρέφω στα ακαδημαϊκά μου καθήκοντα και στη χειρουργική που τόσο αγαπώ!

Σε αυτό το ταξίδι που κράτησε τέσσερα χρόνια, πολλά πράγματα επιτεύχθηκαν και ουσιαστικές αλλαγές και τομές έγιναν. Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τον πρωθυπουργό κ. Κ. Μητσοτάκη και τον πρώην υπουργό Υγείας κ. Κικίλια για την εμπιστοσύνη τους και τη δυνατότητα που μου παρείχαν να υπηρετήσω τη χώρα από τη θέση του προέδρου του πιο ιστορικού και συμβολικού οργανισμού στον χώρο της υγείας, αλλά ταυτόχρονα να συμμετάσχω σε σημαντικούς θεσμούς όπως η Επιτροπή Διαπραγμάτευσης και το ΚΕΣΥ. Οφείλω να παρουσιάσω το έργο που πραγματοποιήθηκε αυτά τα τέσσερα χρόνια και αυτό θα γίνει σύντομα. Προς το παρόν να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στον ΕΟΦ για τη σημαντική τους βοήθεια και τον επαγγελματισμό, τους συλλόγους ασθενών και τις Φαρμακευτικές Εταιρείες για την άριστη συνεργασία που που είχαμε προκειμένου να δώσουμε λύσεις σε σημαντικά θέματα δημόσιας και ατομικής υγείας και φυσικά όλους εκείνους τους φορείς, εκπροσώπους φορέων και υπηρεσιακούς παράγοντες με τους οποίους συνεργαστήκαμε στη βάση αμοιβαίας κατανόησης και σεβασμού με στόχο την προαγωγή της υγείας στη χώρα μας!».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή