Ο Χρήστος Ταραντίλης στους κορυφαίους επιστήμονες παγκοσμίως

Ο Χρήστος Ταραντίλης στους κορυφαίους επιστήμονες παγκοσμίως

Σύμφωνα με την κατάταξη 2023 World's Top 2% Scientist του πανεπιστημίου Στάνφορντ των ΗΠΑ

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανάμεσα στους κορυφαίους επιστήμονες παγκοσμίως συγκαταλέγεται ο Χρήστος Ταραντίλης, εταίρος και επικεφαλής Τομέα Κεντρικής Διοίκησης και Δημοσίου της EY (Ernst & Young) Ελλάδος, σύμφωνα με την κατάταξη 2023 World’s Top 2% Scientist του πανεπιστημίου Στάνφορντ των ΗΠΑ.

Η κατάταξη, που δημοσιεύεται από ομάδα καθηγητών του πανεπιστημίου, αφορά τους κορυφαίους επιστήμονες σε όλον τον κόσμο, βάσει του αντίκτυπου που σημείωσε το ερευνητικό τους έργο διεθνώς, μέχρι το 2023.

Κριτήριο αξιολόγησης και κατάταξης των επιστημόνων που επιλέγονται, είναι οι αναφορές που έλαβε το ερευνητικό έργο τους στους εκάστοτε τομείς δραστηριοποίησής τους, σύμφωνα με τη βάση δεδομένων Scopus, καλύπτοντας ένα σύνολο 22 επιστημονικών πεδίων και 174 υποπεδίων.

Με αφορμή τη συμπερίληψη του κ. Ταραντίλη στην κατάταξη του Stanford, ο Γιώργος Παπαδημητρίου, διευθύνων σύμβουλος της EY Ελλάδος, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που έχουμε στην ομάδα μας τον Χρήστο Ταραντίλη, έναν επιστήμονα με σημαντικό έργο, η ποιότητα και ο αντίκτυπος του οποίου επιβεβαιώνεται από διεθνείς διακρίσεις όπως αυτή».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή