Κλείνει η Ποσειδώνος στη Γλυφάδα την Πέμπτη – Για εξουδετέρωση βόμβας του Β’ ΠΠ

Κλείνει η Ποσειδώνος στη Γλυφάδα την Πέμπτη – Για εξουδετέρωση βόμβας του Β’ ΠΠ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Πέμπτη σε τμήματα του οδικού δικτύου των Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού-Αργυρούπολης

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Πέμπτη σε τμήματα του οδικού δικτύου των Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού-Αργυρούπολης, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ελεγχόμενη έκρηξη για την εξουδετέρωση βόμβας που χρονολογείται από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., θα πραγματοποιηθεί σταδιακή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου κατά τις ώρες 9:30 έως 11:30, στα εξής σημεία:

Λεωφόρος Ποσειδώνος, στο τμήμα της από το ύψος της Πλ. Βεργωτή έως τη συμβολή της με τη Λ. Αλίμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Οδός Ευρυάλης καθ′ όλο το μήκος της.

Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων κατά μήκος της οδού Ευρυάλης, από την Τετάρτη και ώρα 21.00 έως την Πέμπτη και ώρα 11.30.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, παρακαλούνται οι οδηγοί να επιλέξουν ως εναλλακτικές διαδρομές την κίνησή τους μέσω της Λ. Βουλιαγμένης και/ή λοιπών δημοτικών οδών των Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή