Νοσοκομείο Παπανικολάου: Εξασφαλισμένα τα χειρουργεία και τον Νοέμβριο

Νοσοκομείο Παπανικολάου: Εξασφαλισμένα τα χειρουργεία και τον Νοέμβριο

Στο προσεχές διάστημα αναμένεται η έλευση δύο επιπλέον αναισθησιολόγων, επισημαίνει η διοίκηση του νοσοκομείου

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η λειτουργία των χειρουργικών αιθουσών για την πραγματοποίηση τακτικών χειρουργείων στο «Γ.Παπανικολάου» μέχρι το τέλος Οκτωβρίου έχει εξασφαλισθεί, ενώ για τον Νοέμβριο δεν υφίσταται πρόβλημα, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του νοσοκομείου.

Οπως αναφέρει, στο προσεχές διάστημα αναμένεται η έλευση δύο επιπλέον αναισθησιολόγων, ενός συντονιστή διευθυντή και μίας διευθύντριας αναισθησιολογίας, γεγονός που θα βοηθήσει στη βελτίωση της συνολικής λειτουργίας του Αναισθησιολογικού Τμήματος.

Νωρίτερα το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου είχε δημοσιοποιήσει καταγγελία στην οποία ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι του Αναισθησιολογικού Τμήματος γνωστοποίησαν πως λόγω ελλείψεων αναισθησιολόγων από τις 25 Οκτωβρίου και μέχρι το τέλος του μήνα, αναστέλλονται τα τακτικά πρωινά χειρουργεία, ότι θα καλύπτονται μόνο τα επείγοντα χειρουργεία και ότι δεν δύνανται να καλυφθούν όλες οι εφημερίες του μήνα στο Καρδιοαναισθησιολογικό Τμήμα.

Η διοίκηση του Παπανικολάου από την πλευρά τη, τονίζει ότι το μεσημέρι της Δευτέρας ενημερώθηκε γραπτώς από τους αναισθησιολόγους για την πρόθεσή τους να μην καλύψουν τα τακτικά χειρουργεία της 25ης Οκτωβρίου, ημέρα γενικής εφημερίας, παρά το γεγονός ότι ο αριθμός των διαθέσιμων αναισθησιολόγων, αν και περιορισμένος, παραμένει σταθερός τους τελευταίους μήνες και επαρκής τόσο για την ασφαλή εφημέρευση, όσο και για την εξυπηρέτηση ενός αρκετά μεγάλου αριθμού αιθουσών για τη διεξαγωγή τακτικών χειρουργείων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή