Τραυματισμός 42χρονης λόγω χαμηλής πτήσης ελικοπτέρου του Λιμενικού

Τραυματισμός 42χρονης λόγω χαμηλής πτήσης ελικοπτέρου του Λιμενικού

Ενορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε για το συμβάν στον Πλαταμώνα.

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια 42χρονη αλλοδαπή τραυματίστηκε χθες, Σάββατο, το απόγευμα στον Πλαταμώνα, όταν λόγω χαμηλής διέλευσης ελικοπτέρου του Λιμενικού Σώματος κοντά στο παραλιακό μέτωπο παρασύρθηκαν ομπρέλες και καθίσματα μπροστά από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λ.Σ., η 42χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου για την παροχή πρώτων βοηθειών, χωρίς όμως να απαιτηθεί περαιτέρω νοσηλεία.

Στελέχη της οικείας λιμενικής Αρχής μετέβησαν αμέσως στο σημείο του συμβάντος, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Δίου – Ολύμπου Ν. Πιερίας για παράβαση του άρθρου 314 του Ποινικού Κώδικα που αφορά σωματική βλάβη από αμέλεια.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης, ο οποίος έδωσε άμεσα εντολή στον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος να διατάξει αρμοδίως Ενορκη Διοικητική Εξέταση αναφορικά με το συμβάν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή