Νέο Ηράκλειο: Εισαγγελική έρευνα για τον τραυματισμό της 16χρονης

Νέο Ηράκλειο: Εισαγγελική έρευνα για τον τραυματισμό της 16χρονης

Προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες τραυματίστηκε η ανήλικη

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντολή για κατεπείγουσα έρευνα για τον τραυματισμό της 16χρονης στο Νέο Ηράκλειο, έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αθηνών, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες τραυματίστηκε η ανήλικη, που ήδη νοσηλεύεται.

Την έρευνα για τις συνθήκες του τραυματισμού της 16χρονης αναλαμβάνει το αρμόδιο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ελληνικής Αστυνομίας με την εποπτεία εισαγγελέα, ενώ τα αδικήματα για τα οποία γίνεται η έρευνα είναι η απόπειρα ανθρωποκτονίας καθώς και η βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Στο πλαίσιο των ερευνών που διατάχθηκαν από την Εισαγγελία, θα ληφθούν καταθέσεις από πρόσωπα που γνωρίζουν την ανήλικη, ενδεχομένως κατάθεση από την ίδια, όταν αυτό καταστεί εφικτό, καθώς προς το παρόν η υγεία της δεν το επιτρέπει, ενώ θα αναζητηθούν στοιχεία από κάμερες στην περιοχή και έγγραφα από τον ιατρικό της φάκελο για την κατάσταση του τραυματισμού της, προκειμένου να αξιολογηθούν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT