Μαίρη Χρονοπούλου: Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού για τη διαθήκη

Μαίρη Χρονοπούλου: Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού για τη διαθήκη

«Με απόφαση του Ειρηνοδικείου Κρωπίας δεν διατάχθηκε σφράγιση των πραγμάτων παρά μόνο απογραφή τους από συμβολαιογράφο που ορίστηκε καθώς και δύο πραγματογνώμονες»

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακοίνωση σχετικά με τη διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού καθώς η ΜΚΟ, όπως αναφέρει, βρίσκεται ανάμεσα στους κληρονόμους.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση τονίζεται πως «το Χαμόγελο του Παιδιού, καθώς και όσοι έχουν αναφερθεί εντός της διαθήκης, ως νόμιμοι κληρονόμοι, έχουν το έννομο συμφέρον για παραλαβή της. Κάθε άλλη πληροφορία, φήμη, άποψη ή εικασία που δημοσιοποιείται, να βλάψει μόνο μπορεί τη μνήμη της Μαίρης Χρονοπούλου».

«Με απόφαση του Ειρηνοδικείου Κρωπίας δεν διατάχθηκε σφράγιση των πραγμάτων παρά μόνο απογραφή τους από συμβολαιογράφο που ορίστηκε καθώς και δύο πραγματογνώμονες. Αυτό το γεγονός μας χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς με τον τρόπο αυτό καταγράφεται η κινητή περιουσία της Μαίρης Χρονοπούλου με διαδικασία που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Σημαντικό να αναφερθεί πως το Χαμόγελο του Παιδιού είχε ήδη υλοποιήσει καταμέτρηση με πραγματογνώμονα και τεχνικό σύμβουλο», σημειώνεται. 

Τονίζεται επίσης πως το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 11:00 το πρωί θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες που αφορούν:

  • Την απόφαση του οργανισμού, να επεκτείνει τη δράση του Φροντίδα των Παιδιών και των Νέων «Μαίρη Χρονοπούλου» – μια δράση για τα παιδιά που ενηλικιώνονται ώστε να εξελιχθούν και να κάνουν σταθερά βήματα στην ενήλικη ζωή τους
  • Τη δημιουργία του βραβείου «Μαίρη Χρονοπούλου» καθώς και
  • Οτιδήποτε χρειάζεται να ειπωθεί προκειμένου να τιμήσουμε τη μνήμη αλλά και όλες τις επιθυμίες της Μαίρης Χρονοπούλου.

«Στο Τρισάγιο που θα πραγματοποιηθεί –με όσους αγαπούσαν πραγματικά τη Μαίρη Χρονοπούλου– θα έχουν υλοποιηθεί οι επιθυμίες της. Η τοποθέτηση της μαρμάρινης επιγραφής έξω από το σπίτι της που θα αναγράφει “Το Σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου” καθώς και η μαρμάρινη επιγραφή που θα έχει τοποθετηθεί σε σημείο που η ίδια μας είχε υποδείξει εντός του σπιτιού της, θα αναγράφει: “Μαίρη Χρονοπούλου, ηθοποιός. Αγαπούσε πολύ τα παιδιά”», τονίζει η ΜΚΟ και προσθέτει:

«Εκκρεμεί η αποκατάσταση της τοποθέτησης της τέφρας της, η οποία θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την επιθυμία της Μαίρης Χρονοπούλου, όπως αυτή είχε αποτυπωθεί σε οπτικοακουστικό υλικό, που έχει το Χαμόγελο του Παιδιού και είναι στη διάθεση όποιου το επιθυμεί. Παρακαλούμε να αποτραπεί ο περαιτέρω διασυρμός του ονόματός της, και όσοι την αγαπούσαμε και συνεχίζουμε να την αγαπάμε να εμμείνουμε στην υλοποίηση των επιθυμιών της». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT