Μοναστηράκι: Αγρια επεισόδια στον σταθμό του ΗΣΑΠ

Μοναστηράκι: Αγρια επεισόδια στον σταθμό του ΗΣΑΠ

Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κουκουλοφόροι φαίνονται να εμπλέκονται σε μάχες σώμα με σώμα, τόσο στην αποβάθρα του σταθμού όσο και μέσα στον συρμό, όσο αυτός παραμένει ακινητοποιημένος

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αγρια επεισόδια μεταξύ νεοναζί και ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κουκουλοφόροι φαίνονται να εμπλέκονται σε μάχες σώμα με σώμα, τόσο στην αποβάθρα του σταθμού όσο και μέσα στον συρμό, όσο αυτός παραμένει ακινητοποιημένος.

Μοναστηράκι: Αγρια επεισόδια στον σταθμό του ΗΣΑΠ-1
INTIME News

Δυνάμεις των ΜΑΤ κατήλθαν και επιχείρησαν στις αποβάθρες του σταθμού. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων σημειώθηκαν τραυματισμοί και προκλήθηκαν υλικές ζημιές. 

Συλλήψεις και προσαγωγές σε Νέο Ηράκλειο, Ακρόπολη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. έχει προχωρήσει συνολικά σε 39 προσαγωγές, ενώ συνελήφθησαν και έξι άτομα, τα οποία άναψαν πυρσούς, στην περιοχή της Ακρόπολης.

Νωρίτερα, οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν σε προληπτικές προσαγωγές ατόμων που προσέγγισαν τις περιοχές της Νέας Ιωνίας και του Νέου Ηρακλείου, με αφορμή τις συγκεντρώσεις, οι οποίες είχαν απαγορευτεί, για τη συμπλήρωση 10 χρόνων από τη δολοφονία δύο μελών της Χρυσής Αυγής.

Μοναστηράκι: Αγρια επεισόδια στον σταθμό του ΗΣΑΠ-2
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοναστηράκι: Αγρια επεισόδια στον σταθμό του ΗΣΑΠ-3
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή