Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για τα επεισόδια σε Μοναστηράκι – Βικτώρια

Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για τα επεισόδια σε Μοναστηράκι – Βικτώρια

Ανακριτής και εισαγγελέας επέβαλαν σε δύο εκ των κατηγορουμένων υποχρεωτική εμφάνιση μία φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή, οι συλληφθέντες από τα επεισόδια στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι και έξω από τον σταθμό στη Βικτώρια.

Οι κατηγορούμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με κακούργημα που αφορά επικίνδυνες παρεμβάσεις σε συγκοινωνίες μέσων σταθερής τροχιάς, από το οποίο θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται και δέκα αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος.

Αναλυτικά, οι κατηγορίες αφορούν διακεκριμένη φθορά πράγματος που χρησιμεύει για κοινό όφελος, διατάραξη κοινής ειρήνης, βία κατά υπαλλήλων, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απείθεια, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, παράνομη κατοχή φωτοβολίδων, εξύβριση, απειλή και κλοπή.

Ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ότι σε δύο εκ των κατηγορουμένων πρέπει να επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Σημειώνεται πως για την ίδια υπόθεση θα απολογηθούν επίσης οι κατηγορούμενοι από τον χώρο των ακροδεξιών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή