Κρατούμενη για κακούργημα γνωστή παρουσιάστρια

Κρατούμενη για κακούργημα γνωστή παρουσιάστρια

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κρατούμενη έως αύριο, Δευτέρα, οπότε θα οδηγηθεί στον ανακριτή, παραμένει η γνωστή παρουσιάστρια εις βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τροχαίο περιστατικό στη Γλυφάδα με την εμπλοκή μοτοσικλέτας.

Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε εις βάρος της ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε σε ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία της. Με εντολή του ανακριτή θα παραμείνει κρατούμενη ώσπου να απολογηθεί.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η κατηγορούμενη φέρεται να κυνήγησε οδηγό μηχανής, στην οποία επέβαινε και μια γυναίκα, με αφορμή πιθανότατα ζημιά που της προκάλεσαν στον καθρέφτη του αυτοκινήτου της.

Η ένταση του συμβάντος φαίνεται να κλιμακώθηκε και η κατηγορούμενη φέρεται να εμβόλισε τη μηχανή τραυματίζοντας τη γυναίκα.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της, Αλέξη Κούγια, η κατηγορούμενη δέχτηκε επίθεση από κάποιον που επέβαινε σε μια μοτοσικλέτα, ο οποίος άρχισε να τη βρίζει χυδαία και να την απειλεί.

ΑΠΕ ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή