Καλλιθέα: 48χρονη κρατούνταν φυλακισμένη σε διαμέρισμα – Τι ισχυρίστηκε ο δράστης

Καλλιθέα: 48χρονη κρατούνταν φυλακισμένη σε διαμέρισμα – Τι ισχυρίστηκε ο δράστης

Οι αστυνομικοί βρήκαν τη γυναίκα σε άσχημη σωματική και ψυχική κατάσταση. Εφερε εκχυμώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός της και επικοινωνούσε με δυσκολία

2' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές τα ξημερώματα του Σαββάτου, μετά από καταγγελία πρώην συντρόφου μιας 48χρονης γυναίκας. Η εν λόγω γυναίκα κρατούνταν χωρίς τη θέλησή της σε διαμέρισμα 2ου ορόφου στην περιοχή της Καλλιθέας από έναν 61χρονο άνδρα.

Ειδικότερα, το βράδυ του Σαββάτου, ο πρώην σύντροφος της 48χρονης έδωσε τον αριθμό τηλεφώνου της γυναίκας στους αστυνομικούς και εκείνοι την κάλεσαν, με τη γυναίκα να τους λέει ότι βρισκόταν σε διαμέρισμα τη διεύθυνση του οποίου δεν γνώριζε και πως είχε ημέρες να φάει και να πιει νερό.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να συγκεντρώσουν πληροφορίες που θα τους οδηγούσαν στον εντοπισμό της, η επικοινωνία όμως ήταν δύσκολη λόγω κακού σήματος, αλλά και επειδή ήταν δύσκολο για τη γυναίκα να μιλήσει.

Λίγο αργότερα, στις 04.30, σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία, η 48χρονη τους έδωσε να καταλάβουν ότι στον ίδιο χώρο βρισκόταν και ο 61χρονος δράστης, τον οποίο η ίδια ρωτούσε πού βρίσκεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μη γίνει αντιληπτή. Τελικά, εκείνος απάντησε και έδωσε την ακριβή διεύθυνση.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί, χωρίς να έχουν διακόψει την τηλεφωνική επικοινωνία με την 48χρονη, πήγαν στη διεύθυνση που τους είχε δώσει. Εκεί χτύπησαν τα κουδούνια των διαμερισμάτων και άκουσαν τον ήχο ενός εξ αυτών στην τηλεφωνική γραμμή την οποία διατηρούσαν με την 48χρονη.

Αμέσως, ανέβηκαν στο εν λόγω διαμέρισμα, στην πόρτα του οποίου τους περίμενε ο φερόμενος ως δράστης. Ο άνδρας όταν ρωτήθηκε αν βρίσκεται μαζί του κάποια γυναίκα, απάντησε θετικά και τους επέτρεψε την είσοδο στο διαμέρισμα.

Μέσα στο δωμάτιο βρισκόταν η 48χρονη, σε άσχημη σωματική και ψυχική κατάσταση. Η γυναίκα έφερε εκχυμώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός της και επικοινωνούσε με δυσκολία.

Η 48χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι ο δράστης την κρατούσε χωρίς τη θέλησή της στο διαμέρισμα, ενώ κρατούσε και της έκρυβε τα έγγραφά της, τα οποία βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του.

Το θύμα ανέφερε ότι ο άνδρας την χτυπούσε στο κεφάλι και το υπόλοιπο σώμα και την εξανάγκαζε σε συνουσία και άλλες ασελγείς πράξεις για χρονικό διάστημα που δεν μπόρεσε να προσδιορίσει ακριβώς, 4-5 ημέρες περίπου, ενώ τους είπε ότι είχε μέρες να φάει και να πιει νερό.

Τι ισχυρίστηκε ο 61χρονος

Ο φερόμενος ως δράστης ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι είχε γνωρίσει τη γυναίκα από γνωστό του, ο οποίος του ζήτησε να την φιλοξενήσει. Επίσης, υποστήριξε ότι δεν είχαν καμία ερωτική επαφή και πως ο λόγος που την φιλοξένησε εξαρχής ήταν επειδή είχε υποχρέωση στον φίλο του.

Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση, παράνομη κατακράτηση και υπεξαγωγή εγγράφων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή