Δολοφονία στην Κυψέλη: Ομολόγησε η αδελφή της 23χρονης

Δολοφονία στην Κυψέλη: Ομολόγησε η αδελφή της 23χρονης

Η ομολογία της αδελφής του θύματος φέρεται να είναι σε διάσταση με ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη δολοφονία της 23χρονης στην Κυψέλη, τον Οκτώβριο του 2021, φέρεται να ομολόγησε η αδελφή του θύματος, κατά την απολογία της στην 15η τακτική ανακρίτρια.

Νωρίτερα, ύστερα από μακρά απολογητική διαδικασία, η αδελφή, η μητέρα, αλλά και η θεωρούμενη ως βασική κατηγορούμενη σπιτονοικοκυρά τους, κρίθηκαν προφυλακιστέες.

Ενώπιον της δικαστικής λειτουργού, η 23χρονη σήμερα αδελφή του θύματος φέρεται να είπε πως ήταν αυτή που τη σκότωσε πριν δύο χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απέδωσε το έγκλημα στο μίσος που έτρεφε εναντίον της, ενώ επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα, ζητώντας διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Αξιζει να σημειωθεί ότι η ομολογία που έδωσε η 23χρονη, φέρεται να είναι σε διάσταση με ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Οι άλλες δυο κατηγορούμενες, η 53χρονη μητέρα και η 56χρονη σπιτονοικοκυρά που φιλοξενούσε την οικογένεια, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκαν την ανθρωποκτονία.

Η μητέρα της 23χρονης δήλωσε εξαρτημένη από ναρκωτικές ουσίες, αρνούμενη ότι έχει σχέση με το έγκλημα σε βάρος της κόρης της.

Στη δική της απολογία, η 56χρονη φέρεται να δήλωσε ότι αγαπούσε πολύ το θύμα, αρνούμενη ότι έκανε κάτι σε βάρος της 23χρονης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή