Ανάβυσσος: Σε σπίτι «φρούριο» έμενε ο 58χρονος που υπεξαίρεσε ένα εκατομμύριο ευρώ

Ανάβυσσος: Σε σπίτι «φρούριο» έμενε ο 58χρονος που υπεξαίρεσε ένα εκατομμύριο ευρώ

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε σπίτι φρούριο είχε μετατρέψει την έπαυλη που ζούσε ο 58χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Ανάβυσσο από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Ο κατηγορούμενος είχε εξοπλίσει την πολυτελή έπαυλη όπου έμενε, στα νότια προάστια, με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, κάμερες, συστήματα συναγερμού και υψηλή περίφραξη, με ειδικά συρματοπλέγματα που καθιστούσαν ανέφικτη την οπτική επαφή στο εσωτερικό της.

Χθες το μεσημέρι, ο διωκόμενος άνδρας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από την Interpol, εντοπίστηκε μέσα στο πολυτελές όχημα που κυκλοφορούσε, με φιμέ τζάμια, την ώρα που είχε σταματήσει σε βενζινάδικο της περιοχής.

Τότε οι αστυνομικοί, που τον είχαν θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση, τον ακινητοποίησαν, ο ίδιος όμως, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη προέβαλε αντίσταση, χωρίς όμως να καταφέρει να ξεφύγει.

Ο 58χρονος ως μέτοχος και διευθυντής εταιρείας προϊόντων τεχνολογίας, η οποία προμήθευε με αμυντικά υλικά τις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας, κατηγορείται ότι υπεξαίρεσε χρηματικό ποσό άνω του 1.000.000 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή